Raften in Alanya Turkije

Wildwater varen is een ervaring apart. Met de rubberboot ( raft ) door de stroomversnellingen heen

Rafting Excursies vanuit Alanya naar Köprüçay Rivier

Leave a comment

Rafting Excursies vanuit Alanya naar Köprüçay Rivier
Rafting is een van de Antalya regio meest spannende avontuur in de buitenlucht sporten. Niet alleen vanwege de sensatie van het rijden van de stroomversnellingen, maar ook voor het adembenemende landschap als je door naar beneden de rivier de Eurymedon die van het Toros-gebergte en stroomt ontstaat door vele prachtige canyons naar Serik waar het in de Middellandse Zee.
Er zijn verschillende maten van boten afhankelijk van hoeveel mensen in uw groep. Ze nemen 4,6,8 en 12 personen respectievelijk. Een ervaren gids zit aan de achterkant in elke boot te sturen, langs de 11 km lange rivier die 2-3 uur duurt om te voltooien van de rit.
Natuurlijk zijn alle benodigde apparatuur zoals een zwemvest en helm worden geleverd door welke onderneming u heeft gekozen om te gaan met en ze ook pack voedsel dat wordt geconsumeerd op een handige plek is halverwege de rivier.
Aan het einde van de reis die u wat tijd doorbrengen kijken naar de video’s en foto’s die werden genomen door de rafting personeel en kunnen kiezen om al dan niet een aandenken aan uw dagen rafting te kopen.
Er zijn dagelijks rondleidingen aangeboden, maar de bedrijven ook de catering voor prive-groepen en event teams. Het bedrijf haalt je op bij je hotel en vanaf dat moment totdat u terug bent daar in de avond, bent u volledig verzekerd. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om de cursus en voor iedereen te doen onder 13 jaar moet een ouder of voogd te geven toestemming.
Voor degenen die wensen om te verblijven voor meer dan een dag en de streek te verkennen is er een Lodge en camping met redelijke prijzen. Ze bieden ook fietsen, wandelen en canyoning tours.
De meest populaire tijden voor rafting zijn tussen april en oktober, als de winter nadert de korte broek en T-shirts zijn vervangen door wetsuits als het water wordt het een beetje kouder. De temperatuur van het water varieert van 6 ° C – 15 ° C.
Je denkt misschien dat White Water Rafting gevaarlijk is, maar hoewel er uiteraard impliceerde sommige risico van de werkelijke schade zal leiden tarief is vergelijkbaar met die voor bowlen met de meest voorkomende blessure zijn zonnebrand. Sommige mensen vragen of ze moeten de gids een fooi. Net als Taxichauffeurs in Turkije, wordt dit niet verwacht, maar het wordt op prijs gesteld.
Het raften gebied is in de Köprüçay bassin waar er veel actieve mogelijkheden, waaronder Jeep Safari’s en de rugzak door de Köprülü Canyon National Park, dat 36.000 hectare en gastheer veel verschillende soorten bomen zoals rode-dennenhout, ceder, eiken en wilde olijfbomen bedekt evenals herten, wilde zwijnen, wolven en vossen.
Ook in het gebied is de oude site van Selge, de Karain Magarasi (grotten) en de beroemde goed bewaard gebleven Romeinse Oluk brug waar de raften begint.

Alanja Mahmutlar Kargıcak Avsallar İncekum Türkler Alara Karaburun Payallar Konaklı Oba Tosmur Obagöl Kestel Cikcilli Demirtaş Yeşilöz Sapadere Dimçay
Web : http://www.alanyarafting.com   msn : alanyarafting@hotmail.com   Skype : alanyarafting

Leave a comment