Raften in Alanya Turkije

Wildwater varen is een ervaring apart. Met de rubberboot ( raft ) door de stroomversnellingen heen

Excursiemogelijkheden Alanya Turkije Rivier Rafting

Leave a comment

Excursiemogelijkheden Alanya Turkije Rivier Rafting

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u niet alleen luieren, maar ook wat zien van de omgeving? Wij helpen u graag met het vinden van de mooiste plekjes en leukste uitstapjes. In Alanya worden er talloze actieve, romantische en indrukwekkende excursies georganiseerd. Regelmatig zijn excursies ter plaatse volgeboekt of worden ze voor een hoger tarief aangeboden. Wilt u daarom zeker zijn van de mooiste excursies, boek dan vooraf bij Alanya Rafting Travel.
Kom met ons mee voor een dag vol avontuur weg van het strand en van de kust. Dit deel van Turkije is iets van een avontuurlijke speelplaats, gemaakt door Moeder Natuur zelf, met steile pieken, geurige pijnbomen en ceder bossen. Dit laatste is waar deze tour om gaat; een water rafting tour in de Köprülü ravijn in de bergen. Na opgehaald te zijn van uw accommodatie tussen 08:00-09:00 zullen we rijden in de bergen op weg naar een dorp aan de rivier van Beskonak, waar u veiligheidsinstructies, en een help en life-vest. Vervolgens maakt u zich samen met uw gids klaar voor de tocht. Voel de koele bries als uw boot vaart over de wateren. Houd wel het landschap in zeil. U zult langs steile kliffen en dennenbossen raften die de meeste toeristen nooit te zien krijgen. Het is een spannende rit, maar de stroomversnellingen zijn niet zo sterk, dus het is perfect voor beginners. Hierna gaan we weer terug naar het resort. U komt tussen 17:00 en 18:00 weer aan. De heen- en terugreis zijn inbegrepen, evenals de lunch, het gebruik van rafting apparatuur (inclusief helm) en de diensten van de Engels sprekende gids. Deze reis is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, minder valide mensen en voor kinderen onder de leeftijd van 12 jaar. Houd er rekening mee dat drankjes niet zijn inbegrepen.

Alanja Mahmutlar Kargıcak Avsallar İncekum Türkler Alara Karaburun Payallar Konaklı Oba Tosmur Obagöl Kestel Cikcilli Demirtaş Yeşilöz Sapadere Dimçay
Web : http://www.alanyarafting.com   msn : alanyarafting@hotmail.com   Skype : alanyarafting

Leave a comment